De eerste Spark Dealerdag van 2016 staat gepland! We ontvangen geïnteresseerde dealers, architecten, projectmanagers en installateurs op graag op vrijdag 15 april, wederom in Zeilschool De Vinkeveense Plassen in Vinkeveen, niet ver van de A2 en nog dichterbij het hoofdkwartier van Spark Custom Electronics.

We zullen je snel op de hoogte brengen van onze precieze plannen, maar houd alvast rekening met veel interactiviteit! Wie bij onze vorige, succesvolle Dealerdag aanwezig was, weet hoe nuttig het is als onze productspecialisten je helemaal bijpraten en al je vragen omtrent custom install beantwoorden. Ditmaal staan twee vooraanstaande sprekers op het programma. Marc Waple is de woordvoerder voor het high-end luidsprekermerk SpeakerCraft, bekend van de ISE Award-winnende AIM Series 2 Dolby Atmos Enabled Architectural In-Wall set. Marc weet ook alles van het eveneens door Spark gedistribueerde ELAN, dat hoogwaardige controle-oplossingen biedt op kleine maar ook zeer grote schaal.

Paul Slater is de man die alles weet van surroundgeluid, thuisbioscoopinstallatie en multi-room a/v-distributie. Als productspecialist van Integra reist hij Europa rond. In een interview in de maart-editie van Home Emotion zegt hij: “Het is werkelijk een nieuwe dimensie. En een Dolby Atmos-systeem is geweldig, maar alleen als je het goed weet te installeren. Wat is de perfecte luidsprekerplaatsing? Wat zijn de consequenties van 4K 60Hz doorgifte voor de rest van je installatie? Ik kan wel honderd onderwerpen verzinnen die hiermee samenhangen. Dat is de reden dat ik erg veel tijd besteed aan het trainen van de installateurs door heel Europa.”

Heb je vragen voor Marc, Paul of onszelf die je graag beantwoord zou zien, stuur ze alvast naar info@sparksite.nl of bel ons. Hoe meer interactie, hoe beter de dag!

Koffie, thee, lunch, frisdranken en een afsluitende borrel worden verzorgd, dus aarzel niet en schrijf je alvast in! Stuur een mail naar info@sparksite.nl of bel ons.

Tot 15 april!