Mediaplatform AV Technology heeft tijdens de InfoComm 2018 in Orlando, Florida, de DigitaLinx BYOD-HUB-UT uitgeroepen tot een van de Best of Show winnaars. De handzame multi-format A/V converter is geselecteerd uit duizenden producten van meer dan 950 fabrikanten wereldwijd.

Zoals de Engelsen zeggen: what’s in a name? De DigitaLinx BYOD-HUB-UT is een klein formaat A/V converter voor mobiele apparaten, met maar liefst zes verschillende aansluitingen: DP, MiniDP, USB-C, Apple Lightning, HDMI en mini HDMI.

Deze verscheidenheid aan aansluitingen maakt het apparaat ideaal voor gebruik op conferenties, in vergaderruimtes, in de collegezaal en op iedere andere plek waar regelmatig gebruik wordt gemaakt van A/V-presentaties. Of er nu laptops, telefoons of tablets in het spel zijn, dankzij de BYOD-HUB-UT is er een betrouwbare kabelverbinding met een beeldscherm of projector mogelijk.

De BYOD-HUB-UT geeft in de schakeling prioriteit aan Apple Lightning en gaat vervolgens het rijtje af van links naar rechts, zoals getoond op de illustratie van het frontpaneel hieronder. Aan/uit schakelt het apparaat simpelweg bij het wel/niet doorgeven van een inputsignaal.

DigitaLinx BYOD-HUB-UT

 

 

 

 

 

 

De HDMI-output van de BYOD-HUB-UT heeft een ingebouwde scaler die naar keuze kan worden ingesteld op 4K of 1080p.

DigitaLinx BYOD-HUB-UT

De kabels hebben eeen lengte van 1,4 meter. Met de meegeleverde montagebeugel kan de unit onder bijvoorbeeld een vergadertafel worden gemonteerd.

 

Op zoek naar specifieke oplossingen op het gebied van connectivity? Spark Custom Electronics werkt graag met DigitaLinx, een merk van Liberty AV Solutions.