Onkyo + Custom install = INTEGRA!

Integra is het custom install merk van Onkyo. Onkyo producten zijn gemodificeerd om ze geschikt te maken voor de custom install markt en voorzien van meer hoogwaardige componenten. Op alle mogelijk manieren laten Integra producten zich integreren en configureren in custom install/domotica-toepassingen, al dan niet geplaatst in een 19-inch rek.

Integra DSX-3 a/v-receiver

Vanaf nu verkrijgbaar op alle receivers, Dolby Atmos!

Integra introduceert Dolby Atmos op de laatste versie receivers; geluid is niet meer 2D maar 3D. Dit geeft je tijdens het kijken van een film of concert een nog rijkere beleving!

Ook zijn de nieuwste receivers voorzien van de laatste HDMI specs zoals HDCP 2.2. Breng state-of-the-art geluidskwaliteit naar je nieuwste 4K/60Hz spellen en films. Vanaf de DRX-3.2 en hoger is de receiver ook THX Select2 Plus®-gecertificeerd en is er HD-BaseT™ compatibiliteit voor 4K video, audio en control over 1 CAT5e/6 kabel over een afstand van 100 meter!

Dat is veel info inderdaad, maar als wij van Spark Custom Electronics je zeggen dat we blindelings vertrouwen op de DRX-R1.1 en DSX-3 receivers, of, als je iets dieper wil gaan, de DRC-R1.1 voorversterker plus DTA-70.1 eindversterker, dan is de keuze misschien al gemaakt.

DTR-80.6

EU_DTA_70_1_Front

 

 

 

 

Klik hier voor de website van Integra en bekijk rustig alle verschillende modellen.