Mediadistributie op maat

Dankzij de geheel naar uw wensen geïnstalleerde luidsprekers en versterkers van marktleider SpeakerCraft, komt uw audio precies waar hij wezen moet. De bedenker van de ingebouwde luidspreker focust altijd eerst op de klant. Daarom ontwikkelde SpeakerCraft diverse series luidsprekers, ieder met een specifieke toepassing. De afzonderlijke modellen binnen elke serie hebben een overeenkomstig geluidskarakteristiek, wat de mogelijkheid geeft om overal in huis passende luidsprekers te plaatsen en toch een uniform geluidsbeeld te bewaren.

Speakercraft Models

Oplopend vanaf serie 1 heeft iedere serie een ander prijskaartje. Dit heeft alles te maken met de gebruikte materialen: polypropyleen, glasvezel, aluminium of kevlar. Bij de hoge serienummers leveren de luidsprekers met zo min mogelijk inspanning de mooist mogelijke weergave, zowel op laag als hoog volume.

Audio-opnames voor bioscoopfilms worden (doorgaans) gemixt op een geluidssysteem met vijf identieke luidsprekers. Daarom raden wij aan om in de opstelling voor de thuisbioscoop vijf, zes of zeven identieke SpeakerCraft-luidsprekers te plaatsen. In de woonomgeving speelt de esthetiek echter een grotere rol. Wij verzekeren je echter dat met de ruime keuze aan luidsprekers in het SpeakerCraft-pakket ook voor jouw woning of kantoor het perfect gebalanceerde systeem van muur- en plafondluidsprekers binnen bereik ligt.

Spark Custom Electronics is al langere tijd enthousiast over de luidsprekers AIM 7 THREE Series 2Profile AIM7 THREE en de ATX100 Dolby Atmos luidspreker

Op versterkergebied maakt SpeakerCraft op ons veel indruk met de SC16-50, terwijl de MRA-664 een ideale audio controller is voor je hele huis.

Blader gerust door het volledige assortiment op de website van SpeakerCraft.

SpeakerCraft ATX100