Onze partners van SpeakerCraft lieten ons weten dat ze deze maand een mooie klus hebben geklaard op nautisch gebied, die wellicht ook voor Nederlandse dealers interessant kan zijn.

Lady Lola is de naam van een schip in de SuperYacht categorie, zoals geshowed tijdens de recente Ft. Lauderdale International Boat Show in Florida. Dertien jaar geleden ten doop gehouden, is het ruim 62 meter lange schip afgelopen jaar uitputtend gerestaureerd en upgraded door installateur Kaiden Home Technologies.

lola1Toekomstige chartergasten zullen gecharmeerd zijn door de hoogwaardige audiovoorzieningen. Niet minder dan zestien audiozones zijn voorzien van SpeakerCraft AIM Series 2 luidsprekers, die alle moeiteloos zijn bevestigd in de glasfiber panelen waarmee het interieur van het jacht is opgebouwd. Voorheen waren de luidsprekers ook al van SpeakerCraft, maar met de nieuwe modellen en de bijbehorende grilles is het geluid beter geworden, en het uiterlijk nog strakker.

De domotica aan boord behelst natuurlijk niet alleen audio, maar ook verlichting, zonwering en 3D-televisies met surroundgeluid. Het grote bovenste zonnedek is bovendien uitgerust met een projectiesysteem waarmee een flinke openluchtbioscoop gerealiseerd kan worden.

Wil je meer weten over de nautische toepassingen van door Spark geleverde merken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Meer over de producten van SpeakerCraft op hun merkpagina.