Prachtig om op de ISE 2017 wederom in de prijzen te zijn gevallen. We zijn vereerd dat rAVe de SpeakerCraft ATX100 Dolby Atmos enabled in-wall height luidspreker heeft gekozen tot Best Home AV Speaker.

SpeakerCraft ATX100Hoezo vereerd? Kijk, dit is hoe een verkiezing bij rAVe werkt (citaat van hun website):

THE ISE 2017 Awards Are Announced.
You can’t enter a product in them.
You can’t ask us to nominate you.
And, you can’t get an award by advertising or sponsoring us or paying for it.

Dus ja, dat ze zo’n product kiezen, en dat wij dat verkopen, dat maakt dat we ons vereerd voelen. Zie hier hoe SpeakerCraft marketing manager Bill Hensley, een korte introductie geeft van de ATX100 op de ISE-stand, afgelopen februari.

De ATX100 is de eerste puur voor Dolby Atmos ontwikkelde luidspreker ter wereld, een sprong voorwaarts, die de integratie van object-based audiosystemen door installateurs vereenvoudigt. De ATX100 levert een luisterervaring van theaterkaliber met content die via een Dolby Atmos-enabled a/v-receiver in elke mediakamer komt. De ATX100 is het esthetisch verantwoorde inbouw-alternatief voor de traditionele vloer- of boekenplankluidsprekers die momenteel beschikbaar zijn. Het ontwerp voldoet aan de aanbevolen specificaties van Dolby en de vereisten voor optimale prestaties. De luidspreker is de slimme oplossing voor huiseigenaren die niet altijd een plafond hebben met genoeg inbouwdiepte voor plafondluidsprekers, en voor dealers die nu een aantrekkelijke manier ter beschikking hebben om bestaande systemen te upgraden naar object-based surround.

Meer over SpeakerCraft op hun merkpagina.