De volgende stap in surround

p65god13o04008k9hyshHet luisteren van muziek en het kijken van films heeft een grote vlucht genomen sinds de stereo-luidsprekeropstelling. Surround is gemeengoed geworden, maar de ontwikkeling staat niet stil. Om je filmervaring zo totaal mogelijk te maken ontwikkelde Dolby de Atmos-standaard en kwam DTS onlangs met DTS-X. Beide standaarden passen Object-Based-Audio toe in een 3D geluidsveld. Dat wil zeggen dat er niet alleen rondom je – op horizontaal vlak – geluiden weergegeven kunnen worden, maar zelfs boven en onder je. Tijdens een filmscène in een oerwoud hoor je de apen in de takken boven je, terwijl de takjes onder je voeten kraken!

70-6Met de  werkpaarden van Integra haal je de best denkbare receivers in huis welke natuurlijk voorzien zijn van deze laatste geluidstandaarden. Je kan kiezen uit de DRX-2.1 waarmee 7 luidsprekers (5.1.2) aangestuurd kunnen worden tot de DRX-R1.1 waarmee je een surround systeem tot wel 11 luidsprekers (7.2.4) direct kan aansluiten!

Speakercraft AIM series 2 plafondluidsprekers zijn ontwikkeld voor toepassing in een Object-Based-opstelling. Hun eind 2015 geïntroduceerde Dolby Atmos-enabled Architectural In-Wall luidsprekers bieden Object-Based surroundgeluid op locaties waar plafondluidsprekers geen optie zijn middels een slim reflectiesysteem.

Maak een adviesafspraak

 

Gebruikte Merken: