SpeakerCraft lanceert nog voor de kerst een nieuwe serie AIM Profile luidsprekers en geeft daarmee gehoor aan herhaalde verzoeken van dealers over de hele wereld.
Zes nieuwe modellen verrijken de SpeakerCraft Profile collectie, die daarmee nog meer mogelijkheden biedt voor plafond- of wandmontage. De bekende luidsprekers zonder bezel of flens kunnen timbre-matched worden gebruikt voor elke residentiële audiotoepassing; vrijwel onzichtbaar voor geluidsdistributie door het hele huis, overdonderend in je thuisbioscoop, en zo verder. Neem contact op met Spark Custom Electronics voor technische details en prijsstelling.

Belangrijke features:
• Geen bezel of flens, dus uiterst vlak te plaatsen
• Magnetisch bevestigde grilles
• Timbre-matched naar het bekende Profile-niveau
• In overeenstemming met het ontwerp en de huidige prestaties van de Profile productserie

aim8wideoneaim8widethree

 

 

 

 

 

Profile AIM8 WIDE ONE           |           Profile AIM8 WIDE THREE
Uniek in deze modellen is de unieke midrange-tweetermodule met dual midrange drivers en tweeters die 70 graden van elkaar staan afgekeerd. Dit zorgt voor een zeer brede geluidsspreiding, ideaal voor bijvoorbeeld de thuisbioscoop met zij-, achter en plafondkanalen.

aimlcr5fiveaimlcr3five

 

 

 

 

 

Profile AIM LCR5 FIVE            |           Profile AIM LCR3 FIVE
Deze modellen geven elke thuisbioscoop een boost. Het draaibare scherm maakt het mogelijk om het geluid te richten op de primaire luisterplek, daar een zo realistisch mogelijk geluidsbeeld creërend. De twee nieuwe FIVE luidsprekers in de LCR lijn waren prijswinnaars op de CEDIA 2015.

accufiUStoneaccufitUSthree

 

 

 

 

 

Profile AccuFit Ultra Slim ONE     |     Profile AccuFit Ultra Slim THREE
Met een stalen behuizing van slechts 2 inch diep zijn dit ideale luidsprekers op plaatsen waar ruimte een rol speelt. Geen geluidsdoorgave naar aangrenzende wanden of andere ruimtes. De volledig omsloten luidsprekers bieden de drivers genoeg bewegingsruimte om maximaal te kunnen presteren, ongeacht waar de installatie plaatsvindt.

Lees meer over de productlijnen van SpeakerCraft op hun merkpagina.