We hebben ‘m in huis, de DTM-6! Geniet nu gemakkelijker dan ooit van Integra’s superieure lage impedantie stereoversterking dankzij een hele reeks integratiefuncties voor dual-zone audio. Nieuwe streamingtechnologieën worden ondersteund via 5 GHz / 2,4 GHz wifi, inclusief ingebouwd Chromecast, DTS Play-Fi, AirPlay en FlareConnect draadloze multiroom audiodistributie.

Integra DTM-6

Met de hand geselecteerde onderdelen afgestemd op audio
Integra voedingOm lage impedantie en hoge stroomprestaties te garanderen, maakt de DTM-6 gebruik van volledig discrete output stage circuits, een enorme hoogspanningsvoeding (foto) en twee op maat gemaakte 8.200 μF hoge stroomcondensatoren. 80 watt per kanaal bij 8 ohm / 110 watt per kanaal bij 6 ohm zijn verpakt in een anti-tril chassis met een anti-resonantie voorpaneel. Door dit  ontwerp produceert de DTM-6 verbluffend realistische geluidsbeelden.

Ingebouwde Chromecast en spraakbediening
Met Chromecast al ingebouwd is het super gemakkelijk om muziek te streamen vanaf je smartphone, tablet, Mac of Windows laptop, of Chromebook naar de Integra DTM-6. Regel het afspelen, maak partymodes aan en leg verbinding met andere apparaten met Chromecast door eenvoudigweg je stem te gebruiken via Google Home of de Google Home-app, en je kunt content eenvoudig door het hele huis delen en beheren.

Vloeiende control van inputs en zones
Met de volwaardige RI-afstandsbediening stem je direct radio zenders af via de 10 toetsen. Zone 2-opties omvatten Pre / Line-out voor weergave in een andere ruimte; Zone 2 DAC voor SPDIF-, NET- en USB-bronnen en een Zone 2 subwoofer pre-out en onafhankelijke Zone 2 bas-, hoge tonen- en balansregeling. Automatisch aan / uitzetten via optische audio-detectie is een zeer unieke functie en is “custom”-vriendelijk. Deze functie, in combinatie met power-on volume-instellingen en maximale volume-instellingen, maakt het eenvoudiger om bronnen van derden te integreren die voornamelijk app-gestuurd zijn.

Hi-Res Audio Krachtpatser
Luister naar je muziekbibliotheek als nooit tevoren. Hoge resolutie betekent geluidsopname van studiokwaliteit om extra elementen, nuances en details naar voren te halen die de mogelijkheden van de standaard-CD te boven gaan. Integra maakt het ongelooflijk eenvoudig om toegang te krijgen tot en te genieten van audiobestanden gemasterd in hoge resolutie (tot 192 kHz / 24-bit) opgeslagen op een computer, mediaserver, netwerk-gekoppelde opslag (NAS) of USB-stick zonder verlies van audiokwaliteit . Vrijwel elk hi-resolutie en verliesloos formaat wordt ondersteund – 2,8 of 5,6 MHz DSD, evenals het zonder onderbreking afspelen van FLAC-, WAV-, ALAC- en WMA-bestanden. Hoogwaardige 384 kHz / 32-bits DAC van AKM beschikt over unieke technologieën met lage vervorming om moeiteloos met hoge kwaliteit af te spelen en een uitstekende geluidskwaliteit te garanderen.

Stream It Easy
Integra streamingBij Integra is muziek onze passie. In onze wereld staat muzikaal gemak voorop, dus bevat de DTM-6 ingebouwde Chromecast, Apple AirPlay en een overvloed aan muziek-streaming-services zoals Spotify Connect, Deezer en TuneIn Radio. Hiermee kunt u eenvoudig het audiosignaal van een smartphone, tablet of pc streamen naar uw home-theater of woonkamer. Of het nu gaat om hi-res audiobestanden via netwerk of USB, internet-streaming-services of om het luisteren naar muziek die al op uw smartphone of tablet is opgeslagen, met de gratis Integra Control Pro-app heeft u een reeks streaming opties binnen handbereik zodat u eenvoudig kunt bladeren. Selecteer en speel vanuit de hele woning!

App-besturing
De Integra Control Pro-app voor iPod touch / iPhone, Android- en Kindle-apparaten is een handige manier om uw home-entertainment overal binnen draadloos bereik te bedienen. De app heeft een duidelijke grafische interface om het afspelen te regelen, instellingen aan te passen en inhoud in meerdere zones te verwerken. De app biedt hi-res, lossless en gecomprimeerde audiobestanden (inclusief 192 kHz / 24-bit FLAC, DSD, Apple Lossless, Dolby TrueHD en meer) naar de DTM-6 vanaf uw mobiele apparaten en geeft bovendien een verbluffend geluid.

Play-Fi Draadloze muziekstreaming
De Integra DTM-6 bevat ook DTS Play-Fi-technologie. DTS Play-Fi is de meest gebruikte Whole Home Audio-technologie op de markt. Hiermee hebt u de volledige controle over uw muziek en kunt u moeiteloos streamen van uw smartphone, tablet of pc naar DTS Play-Fi-luidsprekers en apparaten in de hele huis. Stream een muziek-afspeellijst door het hele huis terwijl je geniet van of gewoon geniet van je favoriete artiest of album in een enkele kamer. DTS Play-Fi biedt een betere geluidskwaliteit, groter bereik en een breder scala aan compatibele apparaten dan andere draadloze Whole Home-muziektechnologieën. Eenvoudig in te stellen, eenvoudig uit te breiden en eenvoudig te gebruiken. DTS Play-Fi en Integra: een slimme oplossing!
Meer weten over DTS Play-Fi? Klik hier.

Perfect voor custom install
Integra-producten zijn ontworpen en ontwikkeld om te voldoen aan de eisen van custom installers van audio/videosystemen. De DTM-6 bevat connecties voor systeemintegratie zoals RS232 en IP-besturing met ondersteuning voor twee-weg-communicatie met huisautomatiseringssystemen van derden. Een infrarood (IR)-ingang en -uitgang zorgen voor een schone, betrouwbare installatie en maken doorvoer van IR-signalen mogelijk voor andere apparaten die op de DTM-6 zijn aangesloten, zoals een tv- of Blu-ray-speler. Twee volledig programmeerbare 12 volt triggers kunnen worden gebruikt om een projectiescherm tevoorschijn te halen, een externe versterker aan/uit te zetten en de gordijnen of zonwering te openen/sluiten met één druk op de knop! Een optionele rackmount kit zorgt voor een schone, afgewerkte look bij installatie in racks en kasten. Integra werkt nauw samen met partners van besturingssystemen zoals Elan, Savant, Crestron, URC en RTI en ondersteunt Control4 Simple Device Discovery Protocol (SDDP) en AMX Device Discovery voor vereenvoudigde systeemintegratie.

Meer over de producten van Integra op de merkpagina.