In mei brengt Integra nieuwe modellen netwerkreceivers op de markt. Spark Custom Electronics zet ze graag even voor je onder elkaar.

Met de nieuwe lijn verandert Integra ook de naamgeving van de modellen. De DRX-2 volgt de DTR-20.x op, de DRX-3 de DTR-30.x.

Zoals bij Integra te verwachten is, wordt de lijst features van deze receivers langer en langer. Natuurlijk bieden de receivers volledige bediening van a/v-entertainment door de hele woning. Belangrijk daarbij is dat ze klaar zijn voor de volgende generatie app-based streaming, dankzij intuïtieve integratie van Chromecast Audio, Spotify en Deezer, en hoge kwaliteit streaming van een dienst als Tidal dankzij zogenaamde MQA Decodering.

Kalibratiesoftware AccuEQ helpt je bij een perfecte afregeling van je systeem. Nu voorzien van AccuReflex, analyseert AccuEQ ook de constructie en het materiaal van je plafond – dit alles in het kader van object based audio weergave via Dolby Atmos en DTS:X, waarbij luidsprekers worden gebruikt wier geluid weerkaatst wordt via het plafond.
De GUI is aangepast naar 4K en de receiver heeft de mogelijkheid tot 4K upscaling.

DRX-2: 7.1 kanaals netwerk a/v-receiver 
Integra DRX-2Key Features:

80 W/CH, 25 Amps HICC
6 HDMI Inputs / 1 Output
HDMI 2.0a (4k/60Hz/4:4:4/HDR)
HDCP 2.2
4K Upscaling (1080p-> 4K)
Dolby Atmos & DTS:X
AccuEQ w/AccuReflex
WiFi, Bluetooth
Tidal Streaming, MQA Decoding
Vector Linear Shaping Circuitry (VLSC) on Front Channels
Google Cast for Audio
Phono Input
384K / 32-Bit AKM DAC
Powered Zone 2 “On the Fly”: automatisch schakelen tussen 7.1/5.1.2 in de Mainzone naar 5.1 als Zone 2 aan staat en weer terug.

 

DRX-3: 7.2 kanaals netwerk a/v-receiver
Integra DRX-3
De Integra DRX-3 is een 7.2 kanaals netwerk a/v-receiver. Ten opzichte van de DRX-2 heeft dit model de volgende step-up features:
100 Watts/Ch (Federal Trade Commision normering, 8 Ohm)
30 Amps HICC
8 HDMI Inputs
2 HDMI Outputs

 

Integra heeft dit jaar nog veel meer in petto. Stay tuned!
Lees meer over de werkpaarden van Integra op hun merkenpagina.