Wij van Spark Custom Electronics houden van korte lijnen. Van helderheid en duidelijkheid. Als we enthousiast zijn over de merken en producten die we distribueren, dan dragen we dat graag uit. Tijdens één-op-één gesprekken met onze dealers merken we soms dat er behoefte is aan meer gerichte uitleg, en de mogelijkheid om zaken eens goed gedemonstreerd te krijgen. Simpele oplossing: we organiseren een dealerbijeenkomst. We doen dat op maandag 9 november, in Vinkeveen Haven, van 10.30 tot 15.30 uur. Niet alleen omdat het voor ons naast de deur is, maar ook gewoon omdat het er mooi is, centraal gelegen en goed bereikbaar.

iBezel

In deze setting zal Mark van Zon, international sales manager van het Oostenrijkse iRoom, een demonstratie geven van de iBezel. Er is veel belangstelling voor dit luxe iPad-dock en al zijn extra’s. Mark is een graag geziene spreker op beurzen en bij distributeurs in heel Europa, en hij kent de product range van iRoom als geen ander. iRoom is een relatief jong bedrijf en veel enthousiaste reacties komen van dealers die nog niet goed op de hoogte zijn van de complete functionaliteit van de iRoom producten. Na Marks training zal geen vraag meer onbeantwoord zijn!

Behalve iRoom willen we nog twee andere merken uit het assortiment van Spark nader introduceren, te weten Integra en Sunfire. Integra komt binnenkort met een prachtige serie receivers die voldoen aan de allerhoogste eisen op het gebied van home theater/multiroom versterking. En de subwoofers van Sunfire moet je gehoord én gevoeld hebben. Tot 3000 watt aan power uit een 8″, 10″ of 12″ XTEQ subwoofer of de finesse van de op Dolby Atmos-weergave toegesneden Atmos XT laten zich immers maar moeilijk omschrijven.

Genoeg reden om onze Demodag in Vinkeveen te bezoeken, lijkt ons. Koffie, thee, lunch en frisdranken staan klaar, afsluiting om 16 uur met een borrel, dus aarzel niet en schrijf je in! Stuur een mail naar info@sparksite.nl of bel ons.

Tot 9 november!