Maak uw iPad wakker en vergrendel hem in uw Premium-producten van iRoom, simpelweg door uw systeem bij te werken. Deze functies en veel meer staan NU klaar voor een download! Gratis!

iRoom updates

Na wat prima klantfeedback besloot iRoom een oplossing te ontwikkelen die uw iPad beter beveiligt dan iedere andere fabrikant dat doet. We beschermen de levensduur van uw batterij, beveiligen het hele apparaat en geven u als extraatje nog een overweldigende functie cadeau: zwaai met uw hand om uw iPad wakker te maken.

Vergrendel je dock gratis
Is je iPad weer eens uit zijn dock? Dat hoeft nu niet meer te gebeuren! Schakel uw docks home-knop uit en ontgrendel uw iPad via de iRooms iDock-app. Deze extra beveiligingsfunctie is gratis beschikbaar voor alle gemotoriseerde Premium Docking Stations – u hoeft alleen uw App / Dock bij te werken.

Spaar de batterij van je iPad
Hijgende batterijen? Niet met iRoom! Onze Premium Docking Solutions communiceren tijdens het laadproces met de iPad. Zodra de batterij volledig is opgeladen, schakelt het dockingstation over naar alleen voeding van het scherm, zonder de batterij van de iPad te gebruiken.

Meer stabiliteit
Het toevoegen van meer gadgets betekent ook het toevoegen van meer programmatekstregels op een beperkte PCB-opslag. We hebben de programmering verbeterd om meer ruimte op onze geheugenopslag beschikbaar te hebben, wat heel eenvoudig resulteert in meer stabiliteit.

Schud je iPad wakker
Activeer je slapende iPad met onze iBezel- of iTop-bewegingssensor. Een vergrendeld iPad-scherm verlengt de levensduur van uw batterij aanzienlijk. iRoom biedt wereldwijd de enige oplossing met functies voor het besparen van de levensduur van uw iPad-batterij.

iDock iRoomHoe update je je iDock?
Ga naar de iOS App Store en zoek de app “iRoom’s iDock”
Installeer de app
Open de app
Plaats de iPad in de iDock van iRoom
Controleer de status “online”
Voer firmware-update uit

 

 

iBezel iDock iTopNieuwe functies per model:
-Vergrendel en beveilig de iPad
Gemotoriseerde iDocks / miniDocks
– Verleng de levensduur van de iPad-batterij
Alle docks behalve fixDock & surDock
– Meer stabiliteit
Alle docks behalve fixDock & surDock
– Wake Up & Unlock iPad Screen
iBezel & iTop Pro / Plus

 

 

Meer weten over iRoom? Kijk allereerst op de merkpagina.

Klik hier voor de iRoom productcatalogus.