De juiste HDMI-adapter kwijt of even niet bij de hand? Red je presentatie met de nieuwe en verbeterde DigitaLinx HDMI Adapter Ring van Liberty AV Solutions! De meest gangbare adapterformaten bijeen, alle met vergulde connectoren voor maximale betrouwbaarheid. Als geheel is de ring zo compact dat je ook in krappe ruimtes nog uit de voeten kunt met de juiste adapter.

DigitaLinx HDMI adapter ringMet de klem hang je de gepatenteerde roestvrijstalen ring aan het eind van de HDMI-kabel waar een verloop nodig is – en zo heb je alle adapters binnen handbereik. De adapters zijn gezekerd op de HDMI-kabel en kunnen niet verloren gaan voor de volgende presentatie.
Directiekamers, vergaderzalen, leeszalen, klaslokalen en vergelijkbare locaties waar a/v een rol speelt kan niet zonder. Maak deze DigitaLinx adapter ring van Liberty AV Solutions onderdeel van elke installatie. Perfect voor het koppelen van laptops, Macs, iPads en andere smartphones via HDMI. Een simpele toevoeging waar je klanten je dankbaar voor zullen zijn.

DigitaLinx HDMI adapter ringDankzij de rubberen adapters (foto links) zet je de klem vast op elke dikte HDMI-kabel.

Meer informatie over – en alle andere mogelijkheden van – de HDMI Adapter ring vind je in de pdf-download.

Kijk op www.libav.com voor Liberty’s complete lijn HDMI-kabeloplossingen.