Natuurlijk, de tijd schrijdt voort. Maar wij van Spark Custom Electronics kijken af en toe toch even over onze schouder, omdat we van sommige producten maar moeilijk afscheid kunnen nemen. De Integra Audyssey receivers, bijvoorbeeld. Wat een fantastische werkpaarden zijn dat toch. Spark geeft deze zomer 20% korting op vier Integra modellen met XT32 processor: de DTR-50.4, de DTR-50.5, 70-4 de DTR-60.5 en de DTR 70.4 (foto). De twee laatstgenoemde modellen hebben Audyssee geluidsprocessing aan boord, wat voor een onvergetelijke beleving zorgt in elke home theater omgeving.


Integra en Dolby Atmos
Wie nieuwsgierig is naar wat Dolby Atmos kan betekenen voor surround audio, die kan natuurlijk een met Dolby Atmos uitgeruste zaal in Hilversum of Eindhoven bezoeken. Integra biedt de techniek inmiddels in diverse receivermodellen, zoals de DTR-70.6 en DTR-60.6. Natuurlijk is een hoogwaardige Blu-ray speler een must, zoals de Integra DBS-30.3 of de DBS_50_3_CDD1AN_FR_RGB
gloednieuwe DBS-50.3 (foto), die wij vroegtijdig uit de VS hebben gehaald. Terwijl de eerste Dolby Atmos-Blu-ray-releases voor de consument beschikbaar komen, bieden wij alvast een spectaculaire Atmos demodisk van Dolby zelf aan bij de aanschaf van receiver (DTR-70.6 of DTR-60.6) in combinatie met Blu-ray-speler (DBS-50.3 of DBS-30.3). Zolang het voorraadje strekt!