Naadloze integratie

Dankzij decennia specialistische ervaring is het Californische ELAN een van de meest gevierde fabrikanten van multi-room controlesystemen voor audio/video en domotica. Spark Custom Electronics beveelt van harte het ELAN g! Series Home Control System aan, dat state-of-the-art home entertainment naadloos integreert met beveiliging, verlichting, klimaatcontrole en meer. De bewoner bedient alle functies eenvoudig en intuïtief via een interface op elk gewenst apparaat: afstandbediening, touchpad, touch screen, iPad, iPhone of pc, van overal in huis of zelfs overal ter wereld. Ongekende, volledige controle over alles, overal vandaan: dat is de essentie van het ELAN g!-pakket.

ELAN_UserInterfacesAfhankelijk van de grootte van het project raden wij de g1, gSC2 of gSC10 System Controllers aan, waarbij vermeldenswaard is dat de g1 gebruikt kan worden als een controller extender voor meer in/outputs op locatie en een on screen display voor bediening van het systeem via je tv-scherm. De ELAN EL-HR30 is daarbij de ultieme afstandbediening (rechts op de foto), maar je kunt ook kiezen voor bediening van je systeem via het gTP7 inbouw-touchscreen.

ELAN’s software draait ook onder Android én iOS. Wie graag iPad of iPhone gebruikt heeft in combinatie met de iDocks of de iBezel/iTop van iRoom fantastische uitbreidingsmogelijkheden voor bediening waarover wij je graag voorlichten.

Maak een adviesafspraak

 

Gebruikte Merken: