Finesse in het laag

Wie besluit om een serieuze thuisbioscoop in te (laten) richten, die komt vanzelf voor de keuze van de subwoofer te staan. Of subwoofers, meervoud. Je wilt het laag en sublaag zo accuraat mogelijk verdeeld zien, en er is maar één merk dat daarin maximaal voorziet: Sunfire. De XTEQ-serie subwoofers van deze Californische fabrikant leveren tot maximaal 3000 watt aan glashelder laag, lager en sublaag. geknipt voor de hoge eisen die de Dolby ATMOS audiomix aan een systeem stelt. In omvang blijven de XTEQ-modellen bescheiden. Van de ingebouwde versterker tot de volautomatische ruimte-specifieke calibratie, de XTEQ’s houden zelfs de meest kritische audiofiel tevreden.

Wie veel bas wil hebben van een zo klein mogelijk formaat subwoofer, die is geholpen met Sunfire’s Atmos XT. Deze heeft een automatische equalizer aan boord die maakt dat de subwoofer perfect presteert binnen de specifieke ruimte. Extreme output, praktisch zonder vervorming, in een behuizing van nog geen 30 cm hoog.

Voor een kleiner budget maakt SpeakerCraft een serie subwoofers waar we enthousiast over zijn. De Vital-serie heeft modellen met 12″, 10″ en 8″ woofers en respectievelijk 250, 120 of 80 watt vermogen. Daarnaast de nodige handigheidjes, zoals de bovenop geplaatste volumeknop en beveiliging tegen oversturing.

AtmosXT       xeq   Vital V10

 

Maak een adviesafspraak

 

Gebruikte Merken: