Perfecte overdracht

Zorg dat je bekabeling niet de zwakke schakel in je totaalsysteem wordt! De extenders, baluns en switchers van Intelix bieden de beste oplossingen voor een perfecte overdracht van beeld en geluid over cat 5/6 kabel. Gestart in de muziekindustrie, is Intelix in 2012 overgenomen door Liberty AV Solutions, een van de voorlopers in connectivity. Je kunt het zo gek niet verzinnen of Intelix knoopt het aan elkaar!

DigitaLinx BYOD-HUB-UT

Nieuw zijn de oplossingen in het Bring Your Own Device (BYOD) / HuddleRoom segment, neem als voorbeeld de DigitaLinx BYOD-HUB-UT van Intelix. Dit is een klein formaat A/V converter voor mobiele apparaten, met maar liefst zes verschillende aansluitingen: DP, MiniDP, USB-C, Apple Lightning, HDMI en mini HDMI.

Deze verscheidenheid aan aansluitingen maakt het apparaat ideaal voor gebruik op conferenties, in vergaderruimtes, in de collegezaal en op iedere andere plek waar regelmatig gebruik wordt gemaakt van A/V-presentaties. Of er nu laptops, telefoons of tablets in het spel zijn, dankzij de BYOD-HUB-UT is er een betrouwbare kabelverbinding met een beeldscherm of projector mogelijk.

De juiste HDMI-adapter kwijt of even niet bij de hand? Red je presentatie met de nieuwe en verbeterde DigitaLinx HDMI Adapter Ring van Liberty AV Solutions! De meest gangbare adapterformaten bijeen, alle met vergulde connectoren voor maximale betrouwbaarheid. Als geheel is de ring zo compact dat je ook in krappe ruimtes nog uit de voeten kunt met de juiste adapter.

Klik hier voor de website van Intelix.

DigitaLinx HDMI adapter ringHDBaseT_logo