Stroom goed geregeld

Het Amerikaanse Furman is synoniem geworden met energiebeheer. Het bedrijf startte in 1974 met de productie van professionele video- en audiosignaalprocessoren en breidde zijn werkterrein uit naar spanningsregelaars en -verdelers en innovatieve oplossingen voor energiebeheer die gebruik maken van Furmans eigen BlueBOLT cloud-platform.

Muziek is allang niet meer het enige terrein waarop Furman actief is. Energieregulering speelt immers een rol in veel markten. Furmans hoog-aangeschreven CE-lijn omvat een serie apparaten voor spanningsbeheer toegesneden op de custom installed thuisbioscoop van vandaag de dag. Andere producten zijn toepasbaar bij geluidsversterking, in opnamesituaties zowel thuis als professioneel, post-productie, omroepsystemen en zowel commercieel als residentieel energiemanagement.

Furmans focus op het creëren van innovatieve, vooruitstrevende gelijkstroomtechnologie heeft enkele revolutionaire technieken opgeleverd, waaronder de professionele Multi-Stage Protection, Linear Filtering Technology, Extreme Voltage Shutdown, True RMS Voltage Regulation en Power Factor Technology.

Spark Custom Electronics raadt zonder meer de compacte AC-210 A E power conditioner aan voor elk serieus custom install project, dan wel de exclusieve Elite-16 PF E i of de met een back-up batterij uitgeruste F1500UPS plus BlueBOLT-CV2 netwerk interface card.

Klik hier voor de website van Furman.

Fur-1     Fur-2