Na het succes van De Nieuwe Wildernis staat er een volgende natuurfilm uit de Lage Landen op de rol. Op 24 september gaat Holland: Natuur in de Delta in première, deels opgenomen in de Biesbosch. Gemaakt door EMS Films, dat ook tekende voor De Nieuwe Wildernis, is het de eerste Nederlandse film uitgebracht met Dolby Atmos-geluid.

delta

In Nederland zijn momenteel zeven bioscoopzalen uitgerust met een Dolby Atmos-systeem. We zijn zelf naar de nieuwe bioscoop in Hilversum gegaan om de superieure Atmos-surroundervaring te ondergaan – of, liever gezegd, om eens te vergelijken met wat we zelf kunnen bieden. Wist je dat Spark Custom Electronics al enige tijd Dolby Atmos-systemen levert voor de thuisbioscoop? Met de nieuwe generatie high-end receivers van Integra en luidsprekers uit de catalogi van SpeakerCraft en Sunfire haal je alles in huis voor een Dolby Atmos-setup die zijn weerga niet kent. De keuze aan Blu-Ray-disks met films in Dolby Atmos-kwaliteit groeit gestaag, binnenkort zullen deze titels ook via streaming tot ons komen, dus waarom niet eens gecheckt wat Spark Custom Electronics voor jou kan betekenen? Wie weet geniet je over enige tijd wel in je eigen huis van Holland: Natuur in de Delta met Dolby Atmos…

Interesse in een upgrade van je thuisbioscoop? Blader eens rustig door onze merkenpagina’s of neem contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden!