Ook op de Elektrotechniek ’15 geweest? elektrotechniek15 (1 van 2)Spark Custom Electronics toonde er de iDock van elektrotechniek15 (2 van 2)iRoom, en wel op de stand van Tovèrli BV Lighting & Control Solutions. Het was de eerste van een reeks beurzen waar Spark acte de présence geeft. Noteer ze en maak een afspraak!

De tiende editie van De Beurs Domotica & Slim Wonen vindt plaats op 18 en 19 november in het Evoluon in Eindhoven. bdswSmart Homes, het tijdschrift voor Domotica & Slim Wonen, organiseert de lustrumeditie met als thema Connecting Worlds. Spark is er als vanzelfsprekend bij in Eindhoven, met een eigen stand en onze laatste ontwikkelingen op audio-visueel gebied.

Kun je niet wachten, dan kun je komend weekend, van 9 t/m 11 oktober 2015, in de behJaarbeurs Utrecht terecht voor de Beurs Eigen Huis, waar de iBezel, een Elan Home control systeem en luidsprekers van SpeakerCraft te zien zullen zijn. Van SpeakerCraft tonen wij o.a. de met prijzen bekroonde Series 2 luidsprekers. Al deze producten vind je op de stand van Goosebumpz, standnummer B43. Verder biedt de Beurs Eigen Huis volop gelegenheid om je te laten inspireren voor bouwen, verbouwen, interieur en tuin, met een divers aanbod aan specialisten.

En ten slotte even over ISE 2016, in de RAI te Amsterdam op 9-12 februari, met pre-show iseevents al op de 8e – ja, dat is één dag langer dan gebruikelijk. Net als de afgelopen keer zullen we een handzame Spark-plattegrond maken zodra bekend is waar op de beursvloer onze merken zich zullen presenteren.