De lente was nog bepaald niet aangebroken op 15 april jl., maar ook zonder terrasweer was het een aangename Dealerdag in Zeilschool De Vinkeveense Plassen in Vinkeveen. Zelf waren we erg blij met de momenten waarop aanwezige dealers en installateurs ervaringen uitwisselden met Integra’s Paul Slater en Core Brands specialist Marc Waple. De interactiviteit, daar ging het ons om! We zullen hier in de toekomst nog meer nadruk op leggen.

Paul Slater en Marc Waple

Paul Slater en Marc Waple

We hebben het beloofd tijdens de Spark Dealerdag: voor alle aanwezigen – en degenen die wegens omstandigheden moesten afzeggen – hierbij de presentaties die Marc Waple gaf voor SpeakerCraft, Sunfire en ELAN , alsmede de Integra-presentatie van Paul Slater.

Klik hier voor de powerpoint van Paul Slater over Integra in 2016. Niet alleen de modellen van dit moment, maar ook de nieuwe types voor deze zomer: de DRX-2 tot en met 5.

Hier vind je de ppt-presentatie van Marc Waple over de bijzonder veelzijdige SpeakerCraft AIM Series 2 luidsprekers.

Interessante materie in de presentatie van Sunfire. Niet alleen de belangrijkste hoogwaardige modellen komen aan bod, maar ook alle ins en outs betreffende plaatsing.

In de presentatie van ELAN behandelde Marc niet alleen de g1 System Controller/Extender en de gSC System Controllers, ook het g! controlesysteem met zijn apps kwam aan bod. Veel ruimte was er voor de gMV UltraMatrix, en terecht. Een prima introductie van dit beestachtige apparaat in deze ppt.