Op de ISE 2016, in de Amsterdamse RAI van 9 tot 12 februari, introduceert iRoom de iTop: een tabletop iPad dock met onvermoede extra’s.

Evenals de iBezel combineert de iTop de mobiliteit van de iPad met centraal bedieningsgemak. Geen inbouwdock ditmaal, maar één voor op tafel of bureau. Met zes programmeerbare toetsen heb je direct toegang tot de meest gebruikte controlefuncties, ook als de iPad eventjes elders wordt gebruikt. Ideaal in combinatie met bijvoorbeeld de automatisering van Crestron, AMX, Control 4, RTI en Savant.

Het feit dat de toetsen desgewenst ook direct IP controlecommando’s kunnen versturen maakt de iTop echter universeel toepasbaar als domoticacontroller in iTop-Business iPad Pro smiedere residentiële en kantooromgeving. Laat het projectiescherm zakken, activeer de beamer en versterker, sluit de gordijnen, dim de lichten en start je presentatie – alles vanaf de iTop.

De iO83 Relay Card, die je zowel bedraad als draadloos kunt installeren en waarover wij al eerder berichtten, geeft de iTop (en iBezel) nog veel meer bedieningsopties. Ook de iO83 is op de ISE 2016 te bewonderen.

Lees hier meer over iRoom en hun slimme dockingoplossingen.