Ook dit jaar is Spark aanwezig op de ISE, ‘s werelds grootste domotica-beurs in de RAI in Amsterdam van 6 – 9 februari, en wel met een eigen meeting point! Zoek ons op en we maken je wegwijs in de merken die wij voeren. Op deze plattegrond zie je waar wij staan met een selectie aan topproducten van Integra en iRoom en waar de overige door ons gevoerde merken zich bevinden. Print hem en houd hem bij de hand!

Ook hebben wij een kleine selectie gemaakt van zaken die wellicht interessant voor je zijn. Wil je een rondleiding over de ISE of heb je een specifieke interesse, bel ons!

Spark Custom Electronics Meeting Point | Hal 5, Stand 5-R140

Integra: We tonen diverse topmodellen multiroom a/v-receivers.

iRoom: We kennen natuurlijk de FixDock van iRoom, een inbouw dock om een iPad vast in de muur te installeren. Nu komt iRoom met de SurDock, een model dat op de muur gemonteerd kan worden met dezelfde luxe uitstraling als je gewend bent van iRoom.

 

Nortek Security & Control, met al hun bekende merken | Hal 1, Stand 1-N50

ELAN: Nieuw: Bekijk op de stand de Award-winning touchpanels en het besturingssysteem ELAN 8, waarmee je alles in je gehele huis gemakkelijk aanstuurt!

Furman: De Furman F1500-UPS: UPS en spanningsfilter in 1! Vraag op de stand naar meer informatie.

Speakercraft: Nieuw: De Award-winning Atmos en LCR Inwall luidsprekers en natuurlijk de AIM Series 2 luidsprekers. Aangekondigd: nieuwe officiële Sonos Integratie in de MRA versterkerlijn

Sunfire: Bekijk het nieuwe paradepaard van Sunfire, de XTEQ lijn met subwoofers tot maximaal 3000 watt vermogen!

Xantech: Infrarood slim toegepast, en nog veel meer.

 

Axium | Hal 5, Stand 5-R140

Sublieme Multiroom Audio, te koppelen met KNX en Sonos

 

Liberty AV voor de commerciële markt | Hal 15, Stand P280

Zie hun stand in de nieuwe hal 15, met o.a. de volgende merken:
– Liberty Wire & Cable
– Digitalinx
– Cleerline SSF
– Niveo Professional