De nieuwe iBezel firmware en de nieuwe iPad app van iRoom zijn vanaf januari 2016 gratis beschikbaar voor iedereen die van de Direct IP Control feature gebruik wil maken.

unnamed (1)Waarom zou je dat willen? Omdat je iBezel dan minder afhankelijk is van processoren en drivers van andere partijen. Je iBezel kan nog steeds geïntegreerd worden met alle belangrijke bedieningssystemen (Crestron, AMX, Savant, Control 4, RTI en meer) als je gebruik maakt van de bestaande iBezel drivers. De iBezel kan echter ook geheel onafhankelijk handelen en ieder via IP-adres benaderbaar item bedienen. Een kwestie van simpelweg toewijzen via de iRoom app (gratis in Apple’s Appstore). Omdat Direct IP Control open source is, wordt de iBezel zo een geheel eigen automatiseringsplatform. Met zijn acht-knoppen hardwired keypad of zijn digitale inputs kan hij direct IP-commando’s versturen en dus bijvoorbeeld verlichting, a/v-apparatuur of klimaatbeheersing aansturen. Installeer je de nieuwe iRoom iO83 Relay Card, dan heb je ook de schermliften en zonweringen binnen bereik. De iBezel is daarmee de perfecte bedieningsoplossing, zeker als je ook het gemak en de functionaliteit van de iDock in aanmerking neemt!

unnamed

Over de iO83 Relay Card schreven we al in oktober van dit jaar. Wil je in de technische details van dit handige stukje uitbreiding duiken, lees dan deze sheet.

Meer over iRoom en de iBezel lees je op hun merkpagina.