Custom installers en alle anderen die het beste uit hun apparatuur wensen te halen, plaatsen Integra a/v-ontvangers en processors in het hart van hun home theater. Integra-componenten kunnen nu perfect worden geïntegreerd in een bestaand Sonos Home Sound System, óf de basis zijn van een nieuw systeem, door toevoeging van een Sonos Connect.

Na een snelle installatie zal de compatibele Integra-component naadloos aansluiten op Sonos, direct wakker worden, ingangen wijzigen en audio laten horen via de aangesloten audio-ingang. Bedien hem via de vertrouwde Sonos-app of het eigen besturingssysteem.

De ‘Works with Sonos’-badge certificeert producten die naadloos aansluiten op het Sonos Home Sound System. Met deze badge kunnen mensen producten kiezen die voldoen aan de veeleisende normen van Sonos voor ontwerp en geluid.

Sonos Connect werkt met de versterkte audioapparatuur die je al hebt. Zoals een Integra-stereo- of home theater-ontvanger. Bovendien zorgen de RCA-, optische en digitale coaxiale audio-uitgangen ervoor dat je Connect met al je apparatuur kunt gebruiken.

Met de Sonos-app kun je snel in al je services zoeken naar favoriete muziek, die vervolgens naar verschillende kamers verzenden en het volume en andere instellingen aanpassen. Je hoeft niet eens in dezelfde kamer te zijn. En als je vrienden de Sonos-app hebben, kunnen ze hetzelfde doen.

Meer weten over Integra? Bekijk de merkpagina.

Lees meer over het huwelijk tussen Integra en Sonos Connect op de website van Integra.