Klaar voor integratie en discreet op een subtiele manier: Spark Custom Electronics introduceert met gepaste trots de Integra DSX-3 a/v-receiver.

De Integra DSX-3 heeft een slank ontwerp met alle voordelen van een traditionele a/v-receiver; perfect voor wie een ruimtebesparend apparaat nodig heeft. In een kleinere leefruimte zoals een appartement of jacht levert de compacte DSX-3 alles wat je mogelijkerwijs verwacht – en nog veel meer! Ideaal voor filmliefhebbers die liever geen grote apparaten in zicht hebben en toch volop willen genieten van 4K Ultra HD amusement, of gebruik willen maken van de nieuwste muziek casting functies en nog veel meer features.

Integra DSX-3 a/v-receiverDe slanke DSX-3 garandeert een puur, rijk en authentiek geluid dankzij een nauwkeurige, ruisvrije signaalverwerking. Integra’s dynamische audioversterking levert 80 watt per kanaal (4 ohm, 1 kHz, 1% THD, naar twee kanalen). Hoge resolutie audio komt optimaal tot zijn recht! ┬áJe hoort je muziekbibliotheek als nooit tevoren. Integra maakt het ongelooflijk gemakkelijk om toegang te krijgen tot en te genieten van geluidsbestanden die worden beheerd in hoge resolutie (tot 192kHz/24-bits), opgeslagen op een computer, mediaserver, NAS of USB-stick. met nul verlies in geluidskwaliteit. Bijna elk hoge-resolutie- en losslessformaat wordt ondersteund; 2,8 of 5,6 MHz DSD, Dolby TrueHD, alsook FLAC-, WAV-, ALAC- en WMA-bestanden. Dubbele 32-bits DSP-motoren en eerste kwaliteit dacs van Texas Instruments zorgen voor een moeiteloze en vlekkeloze weergave van hoge kwaliteit.

De DSX-3 a/v-receiver ondersteunt Dolby Atmos en DTS:X* voor een overdonderende driedimensionale geluidsruimte. Daarnaast verwerkt de Dolby surround up-mixer alle content die niet gemixed is voor Dolby Atmos toch op maat voor de flexibele luidspreker-setup van een Dolby Atmos-systeem.

Wil je meer weten over Integra? Kijk op de merkpagina.

Meer informatie over Dolby Atmos

Meer informatie over DTS:X

* Firmware update komt in 2017