De lancering van de iBezel heeft ervoor gezorgd dat iRoom anderhalf jaar na de succesvolle introductie van het Q5 moederbord met een update komt, de Q6. De DIP-switches zijn verdwenen, in plaats daarvan zijn alle iDock-settings (audio output selectie, automatisch sluiten, opengaan bij stroomuitval, demo modus, enz.) direct met de iRoom App in te stellen. iRoomappDe App detecteert automatisch welke versie moederbord (Q5 of Q6) er wordt gebruikt en handelt in lijn daarmee. Het iDock hoeft dus niet meer uit de muur gehaald te worden om een setting aan te passen! Levering van het Q6 moederbord gaat de komende maanden van start. En download de iRoom App hier.

Out with the old, in with the new… iRoom deelt mede dat de levering van de 30-pens iDocks per 1 november zal stoppen. Het bedrijf focust op het ontwikkelen van nieuwe producten, en dat heeft onherroepelijk tot gevolg dat oudere iRoom-producten zullen verdwijnen. De behoefte aan 30-pens iDocks, geschikt voor iPad 2 en 3, is al grotendeels verdwenen. Het nieuw aangekondigde Q6 moederbord biedt bovendien geen ondersteuning meer voor de 30-pens stekker. Ook de actie waarbij oude kunststof iDocks geruild kunnen worden voor die in aluminium of glas komt hiermee tot een eind.

Dus, dealers, als er voor lopende projecten nog behoefte is aan iDock 30-pens in de types LBx (- Code of -TR), LWx (- Code of -TR), PBx of PWx (alle met aluminium en glazen bezel), bestel ze dan bij Spark vóór 1 november!