Kijk, dat is tenminste een productnaam! Wij kwamen thuis van de ISE met de EL-4KPM-V88-A2416 van ELAN Home Systems en zijn er erg enthousiast over!

Het is een 8×8 videomatrix die voldoet aan 4K HDCP 2.2 en die HDMI en bi-directional IR en PoH (PoE) doorgeeft over afstanden tot 100m via een enkele CAT kabel. Hij biedt ook een 24×16 audiomatrix met geavanceerde functies, inclusief onafhankelijke audiorouting, Audio Return Channel (ARC), simultane HDBaseT/HDMI outputs, twee HDBaseT inputs, LAN Serving en RS-232 pass-through om naadloze controle-integratie met derden mogelijk te maken. De matrix kan worden bestuurd en geconfigureerd met behulp van de ingebouwde webinterfacemodule of met de ELAN configuratiesoftware, waarmee de gebruiker audiokanalen kan definiëren, EDID-presets aan kan wijzen en audiodelays op outputs kan invoegen om eventuele synchronisatieproblemen in het systeem te corrigeren.

ELAN EL-4KPM-V88-A2416

ELAN EL-4KPM-V88-A2416
8×8 HDBaseT AV Matrix – 100m (4K @ 60 tot 70m), Bi-directional IR, PoH (PoE), Simultaneous HDMI Outputs, Audio Breakout, ARC enabled (2 x HDBaseT Input), Line Level Volume Control, Web GUI

Meer over ELAN Home Systems op de merkpagina!