Muziekservers met HD kwaliteit – eindelijk!

fusionMoeiteloos muziek met hoge resolutie streamen? Fusion Research heeft de Ovation productlijn speciaal ontworpen om dat gat in de markt te vullen: een muziekserver die audiofiele kwaliteit kan ondersteunen en naadloos integreert met alle populaire domotica-systemen.

Ovation kan uw iTunes muziekcollectie afspelen en tegelijkertijd een AirPlay ontvanger zijn voor alle muziek afkomstig van mobiele telefoons en tablets. Ovation linkt met apparatuur zoals Control4, ELAN g!, URC, RTI, Crestron, Savant, AMX, Niles en SpeakerCraft.

Voor Ovation beschikbare streaming apps zijn onder andere Spotify, Tidal, Deezer, Last FM, Google Play en een reeks Amerikaanse namen als Pandora, Sirius XM en Shoutcast. Internetradio wordt ook doorgegeven.

Een systeem van Ovation groeit mee met uw behoefte. Een nieuwe, gescheiden muziekzone toevoegen is een kwestie van in de betreffende ruimte een van Fusions wireless zone players (foto linksonder) installeren. Simpeler kan het niet!

Hierboven zie je de Ovation Elite, het vlaggenschip van Fusion, maar wij van Spark Custom Electronics zijn net zo enthousiast over de OMS1, een wat kleinere multi-source muziekserver die toch bijzonder veelzijdig is. Of, voor als er maar één bron wordt gebruikt, de Ovation Signature.

Klik hier voor de website van Fusion Research.

Fusion OMS-SIGAirplayItunes